Wil je genieten van een fijne vakantie aan zee en relaxen in een charmant vissershuisje?

Wil je het bruisende strandgedoe beleven? Op minder dan 10 minuten stappen, kan je volop genieten op het prachtige strand van Bredene.

Wil je lange en rustige wandelingen maken? De duinen, op 200m, garanderen aangename tochten in een pracht van een natuur.

Wil je shoppen? Wil je lekker uit eten? Zowel in Bredene, Oostende en De Haan vind je de dijk en winkelstraten met prachtige handelszaken.

Diversen

Bredene is nog een gezellige en relatief rustige kustgemeente zonder hoogbouw, met wandel en winkelstraten waar je zowel de rust als de drukte kan vinden.

Op minder dan 10 minuten te voet bereikt men het strand met de langste en hoogste onbebouwde duinen van de Belgische kust, met uitgebreide wandel- en fietspaden.
Dicht in de buurt zijn enkele bekende supermarkten.

Tram- en bushaltes in de nabije omgeving.
Met de tram kan men gemakkelijk de ganse Belgische kust bezoeken.
In de richting van Nederland: Bredene, De Haan, Wenduine, Blankenberge, Zeebrugge, en Knokke met zijn natuurreservaat "het Zwin".
In de richting van Frankrijk: Bredene, Oostende, Middelkerke, Westende, Nieuwpoort, Oostduinkerke, Koksijde en De Panne.

Ook het achterland heeft wat te bieden, zoals de historische stad Brugge, daar dichtbij Damme, de geboorteplaats van Tijl Uilenspiegel.
Vlak over de Nederlandse grens ligt het pittoreske stadje Sluis, een bezoekje zeker waard.

Voor attrakties en evenementen kan men zich wenden tot het plaatselijk VVV kantoor (Staf Versluys centrum).